Последни приготовления в пловдивския Капан за началото на празника.

...
  Последни приготовления в пловдивския Капан за началото на празника.
Коментари Харесай

Последни приготовления в пловдивския Капан за началото на празника

 

Последни мерки в пловдивския Капан за началото на празника. Вече е отворен и коледния базар с ръчно направени произведения на над 100 създатели от цялата страна. Днес ще бъде даден и стартът на празничната стратегия.

Третото и най-мащабно издание на Коледа в Капана ще продължи до 26 декември. За посетителите се оферират и ароматни, топли питиета и лакомства. За деянията, започващи през днешния ден, споделя още Никола Сивков от екипа уредници на празника: На 25 декември ще имаме коледари по остарял български бит. Също по този начин ще имаме и дядо Коледа и Снежанка. Музиката на Коледа ще бъде в духа на празника, а точно тържества на най-хубавите учебни заведения в Пловдив. Продължаваме да търсим най-хубавите разновидности за декорация. Всяка една организация, която се занимава с благотворителна активност и може да го потвърди това, имаме избрана квота, която отдаваме гратис и покриваме всички разноски, с цел да дойдат, да съберат средства за съответната идея.

Всеки ден, от 12.30 до 18.30 часа, пловдивчани и гостите на града ще могат да видят осъществяванията и на вокални и фолклорни реализатори. На голям киноекран ще се прожектират коледни филми.

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР